. Tandlæge Kolding | Din nye tandlæge i hjertet af Kolding

Tandlæge Kolding

Din tandlæge i hjertet af Kolding

Tandlæge med omsorg

Tandlæge Kolding

Slip for utrygheden ved at komme til tandlæge. Hos Tandlæge Kolding sørger vi for at du har det godt. Både i tandlægestolen og efter behandlingen.

Smertefri behandling

Tandlæge Kolding

Det behøver ikke at gøre ondt, når du skal til tandlæge. Vi er specialister i 100% smertefri behandling.

Kvalitet og fair priser

Tandlæge Kolding

Det skal ikke koste en bondegård, at komme til tandlægen. Vores behandlinger udføres af dygtige danske tandlæger til fair priser.

En god tandlæge-oplevelse i Kolding

Har du et akut tandproblem eller bare brug for et hurtigt eftersyn? Så får du altid en rolig, tryg og behagelig behandling hos Tandlæge Kolding.

Hos Tandlæge Kolding går vi op i, at det er rart at være hos tandlægen. Vi ved udmærket godt, at det ikke er alle der bryder sig om at komme til tandlægen – og derfor gør vi hvad vi kan, for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Vi går særligt meget op i, at du som tandlægepatient føler dig i trygge rammer og derfor forklarer vi altid hvad vi gør undervejs i behandlingen. Alle vores tandlæger og assistenter har stor erfaring og ved hvad der virker beroligende.

Vi tilbyder altid de nyeste metoder inden for tandbehandling og 100% smertefrie behandlinger.

Smertefrie behandlinger hos Tandlæge Kolding

Langt fra alle der glæder sig til at komme til tandlæge. Du har måske har du haft en uheldig oplevelse, som gør dig utryg ved tandlægen.

Særligt i gamle dage var det ofte normalt, at et tandlægebesøg var nært forbundet med smerter. Sådan er det ikke hos Tandlæge Kolding.

Vi tilbyder 100% smertefri behandling. og du vil som patient, aldrig opleve at din tandbehandling gør ondt, uanset som du skal have foretaget et tandeftersyn, retning af dine tænder, tandblegning eller en rodbehandling

Vores tandlæger giver sig altid tid til, at bedøvelsen virker 100% og vi er uddannet til at lægge en effektiv bedøvelse.

Hos Tandlæge Kolding vil du opleve, at vi gør alt for at din oplevelse bliver behagelig og rar.

N

Smertefri behandling

Hos Tandlæge Kolding er du altid sikret en behandling uden smerter.

N

Nem tidsbestilling

Bestil tid ved at ringe til os – eller send en besked.

N

Fornuftige priser

Vores priser ligger 10-20% under gennemsnittet.

Din lokale tandlæge i hjertet af Kolding

Tandlæge Kolding er din lokale tandlæge. Vi lægger vægt på en god patientservice, og vi vil altid gøre vores bedste for at give dig den bedste behandling.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information.

Tandlæge fakta om Kolding Kommune

I Kolding Kommune går omkring 60 % af den voksne del af befolkningen til tandlæge mindst én eller flere gange om året, sådan som sundhedsmyndighederne anbefaler.

Hvis du er blandt de resterende 40 % bør du snarrest kontakte din lokale tandlæge for at få tid til et tandeftersyn. Udover at afsløre om du har problemer med tænderne, vil et tandeftersyn også kunne afsløre andre sygdomme

Hansenberg i Kolding er hjemsted for en af landets bedste uddannelser for klinikassistenter. Med et svendebrev som tandklinikassistent i hånden har du mulighed for at få arbejde hos private tandlæger eller i den kommunale tandpleje.

Din lokale tandlægeklinik i Kolding centrum

Tandlægen i Kolding ligger i Kolding centrum. Klinikken blev etableret i 2001, og vi har mange års erfaring med tandpleje, tandbehandling og rodbehandling.

Uanset om du bor i selve Kolding, Seest, Strandhuse, Tved, Dalby, Vonsild eller Bramdrupdam er vi din lokale tandlæge. Når du skal til tandeftersyn finder du nemt parkering lige ved døren, ligesom der findes mange store parkeringspladser lige i nærheden.

Rutevejledninger:

Det er nemt at komme til vores tandklinik i hjertet af Kolding. Rutevejledninger fra Christiansfeld, Vamdrup, Vester Nebel, Viuf og Hejlsminde.

Tandlægeklinik i Kolding centrum

Tandlæge Koldings kroner og implantater

Tandlæge Kolding tilbyder tandkroner og tandimplantater af høj kvalitet. Vi anvender kun de bedste materialer, og vores kroner og implantater er derfor meget holdbare.

Vi gør altid vores bedste for at give dig den bedste behandling, og vi lægger vægt på en god kundeservice.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information.

Tandimplantater i Kolding

Hvordan vælger jeg den bedste tandlæge i Kolding?

Det er vigtigt at vælge den rigtige tandlæge, når man bor i Kolding. Der er mange tandlæger i byen, og det kan være svært at vælge den rigtige. Her er nogle tips til, hvordan du kan vælge den bedste tandlæge i Kolding:

 • Undersøg hvilke behandlinger de tilbyder
  Har du brug for specialiseret behandling, såsom kirurgi eller tandbehandling, skal du sørge for at vælge en tandlæge, der tilbyder denne type behandling.
 • Hvor lang tid har de været i gang
  Jo længere tid de har været i virksomhed, jo bedre er de sandsynligvis.
  Spørg venner og bekendte, hvilken tandlæge de bruger, og hvordan de har haft det med deres behandling.
 • Tjek anmeldelser på internettet
  Anmeldelser er gerne en god indikation på, om en tandlæge er dygtig og om priserne er i orden.
 • Find en lokal tandlæge
  Det er naturligvis ikke et must, men sørg for at finde en tandlæge i nærheden af enten din arbejdsplads eller dit hjem. Dermed skal du ikke køre for langt for at komme til behandling.
 • Billig tandlæge
  Tjek, om tandlægen har en god pris, så du ikke ender med at betale for meget. Husk at hvis du er mellem 16 og 21 år, er det muligt at få Kolding kommune til at betale for dine tandbehandlinger hos en privat praktiserende tandlæge. Læs mere her på Kolding Kommunes hjemmeside.
Tandikon til tandlæge i Kolding

Nem tidsbestilling

Har du brug for en tid hos en tandlæge i Kolding, så kan du nemt booke en tid .

Vores behandlinger

Uanset hvad du skal have foretaget hos os, er vores nøgleord: kvalitet, omhu og samvittighedsfuldhed. Dermed sikrer vi, at du altid går fra en af vores behandlinger med sunde tænder og et smil på læben.

FAQ

Her har vi samlet de oftest stillede spørgsmål om tandlæger i Kolding. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er andet vi kan hjælpe med.

Tandlæge i Kolding - fordi en god behandling er vigtig