Effektiv og skånsom tandblegning

Med vores effektive og skånsomme tandblegning får du pænere tænder og et smukkere smil. Vi anbefaler, at du altid tager en tandlæge og tandplejer med på råd, inden du får foretaget tandblegning.

 

Tandblegning hos din tandlæge i Kolding

Hvis du overvejer en tandblegning, så er det en rigtig god idé også at overveje om det er et projekt du mener du skal kaste dig ud i selv.

Det kan de nemlig sagtens. Der er bare lige nogle ting, du skal være helt sikre på og som du skal være opmærksom på.

For det første skal du være helt sikker på, at du ikke kommer til at ødelægge emaljen på dine tænder. Det er meget vigtigt, da du kan risikere at ødelægge dine tænder og holdbarheden på dine tænder. Ødelægges dig emalje vil dine tænder tage farve af alt du spiser og de vil være særligt udsatte for caries.

Hos Tandlæge Kolding kan vi hjælpe dig videre med en skånsom tandblegning, udført af professionelle tandlæger.

 

Derfor bliver din tænder misfarvede med tiden

De fleste af os har misfarvede tænder. Det kan enten være, at vores tænder altid har været lidt gule – eller også har de bare taget farve af de relativt store mængder kaffe, sodavand eller te vi drikker hver dag.

Uanset hvad vi spiser og drikker, påvirkes farven på vores tænder. Dog er kaffe, te, sodavand, rødvin og nogle juicetyper blandt de helt store syndere, der misfarver tænderne.

Vores tænder tager også farve, når vi spiser lakrids, krydderier og enkelte bærtyper, ligesom rygning og især skrå og snus misfarver dine tænder. Din tandlæge i Kolding anbefaler dig, at stoppe med brug af cigaretter, snus og skrå.

Men selvom du aldrig har røget eller kun meget sjældent drikker te, kaffe eller sodavand, så vil farven på dine tænder alligevel ændre sig når du bliver ældre. Det er helt naturligt og det sker for os alle.

Gule, misfarvede tænder ødelægger ofte vores selvværd og kan være skyld i at vi mister lysten til at smile. Her kan vores effektive og skånsomme tandblegning være løsningen for dig.

Tandblegning i Kolding

Gå altid til din tandlæge hvis du ønsker at få udført en tandblegning. Vi er specialister i tandblegning i Kolding og vil gerne hjælpe dig til at få et hvidere smil. 

Få hvide tænder med en tandblegning

Hvis du kommer til tandlægen i Kolding med ønske om at få hvidere tænder med en tandblegning, så vil tandlægen altid undersøge dig først.

Tandlægen undersøger om dine tænder og dit tandkød for at finde ud af, om det er en god idé, at blege dine tænder. En tandblegning er en decideret afblegning af dine tænder, og det kan nogle gange variere lidt i resultatet. Derfor sørger vi altid for at forventningsafstemme, så du får præcis den ønskede effekt af tandblegningen.

Hos tandlægen i Kolding modtager du altid den mest skånsomme tandblegning af dine tænder. Tandlægen sørger altid for at du får den nødvendige information og vejledning om tandblegningen.

Vi tager naturligvis et billede af dine tænder inden behandlingen, således at du har noget at sammenligne med, når behandlingen er afsluttet.

Flotte tænder med tandblegning

Det er ikke farligt at få en tandblegning, men det kan være skadeligt hvis du bleger tænderne for ofte eller bruger for stærke blegemidler.

Derfor anbefaler vi altid, at du får en tandblegning foretaget af en tandlæge, da de kan vurdere om man kan tåle at blive bleget.

Tandblegningen foregår ved at tandlægen påfører et blegemiddel på tænderne, som derefter virker i løbet af et par minutter. Nogle blegemidler virker kun på overfladen af tænderne, mens andre trænger dybere ned i emaljen.

Tandblegningen holder typisk i et par år, men det kan variere fra person til person. Hvis du ryger eller drikker meget kaffe, the, cola eller rødvin, kan det være at tandblegningen ikke holder så længe.

Vores behandlinger

Uanset hvad du skal have foretaget hos os, er vores nøgleord: kvalitet, omhu og samvittighedsfuldhed. Dermed sikrer vi, at du altid går fra en af vores behandlinger med sunde tænder og et smil på læben.

FAQ om tandblegning

Her har vi samlet de oftest stillede spørgsmål om tandblegning. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er andet vi kan hjælpe med.

Godmorgen til alle i Pakhuset

Som I lige har fået fortalt, så vil den rigtige struktur på hjemmesiden OG det rigtige indhold på hjemmesiden, som er bedre end konkurrenternes indhold, vil få dig til tops i Google. 

Tandlæge i Kolding - fordi en god behandling er vigtig